Alhainen testosteroni vaje & puute

Alhainen testosteroni vaje & puute – Testosteronin puute tai alhainen testosteroni oireet voi vaikuttaa moniin miehiin, ja testosteronihoidot aiheuttavat joskus ei-toivottuja sivuvaikutuksia. Hyvä vaihtoehto testosteronihoidoille on kokeilla suosittua ravintolisää, joka sisältää vain luonnollisia ainesosia ja joka voi auttaa testosteronitasojen nostamisessa. Päivittäisen säännöllisen saannin on osoitettu vapauttavan enemmän testosteronia vereen.


TM
stars

“Kokeile T-Maxia ja saa miehekkyytesi takaisin!”

Tilaa täältä! | 50% alennus

Ethän unohda tarjousta?

Juuri nyt puoleen hintaan!

Nyt puoleen hintaan 14,95€ neljän viikon ajan

 • Antaa energiaa ja auttaa jaksamaan
 • Parantaa lihasmassan kehitystä
 • Lisää halukkuutta
 • Vapauttaa elimistössä sidottuna olevaa testosteronia
 • Reseptivapaa
 • Jatkuvat toimitukset suoraan kotiin
 • Ei sitoutumis – tai ilmoitusaikaa
 • 14 päivän palautusoikeus

Testosteroni vaje/puute & alhainen testosteroni

Monet miehet eivät tiedä, että heillä on alhaiset testosteronitasot tai testosteroni puute ja vaje. Testosteroni vähenee luonnollisesti iän myötä, mutta muut tekijät, kuten painonnousu, ruokavalio ja liikunta, vaikuttavat myös testosteronin tuotantoon. Monet eivät myöskään tiedä, että alhainen testosteronitaso on miehillä todella yleinen tila ja että se voi vaikuttaa useisiin kehon toimintoihin ja elimiin, kuten mielialaan, energian määrään ja seksuaaliseen haluun. Tutkimus osoittaa muun muassa, että 20% 60-vuotiaista, 30% 70-vuotiaista ja 50% 80-vuotiaista kärsii alhaisesta testosteronitasosta, mutta ne voivat alkaa laskea jo 30-vuotiaana.

Alhainen testosteroni oireet – Tee jotain testosteronin puutteelle!

Alhainen testosteroni oireet, ravintolisä voi auttaa liikunnan ja hyvän ruokavalion kera kehoa tuottamaan normaalin määrän testosteronia. Tämä voi olla hyvä ensimmäinen vaihtoehto, joka ei myöskään vaadi reseptejä. Jos aloittaa testosteronihoidon, on tärkeää saada lääketieteellinen arvio muiden oireiden, kuten sydänsairauksien, poissulkemiseksi. Hoitoa on harkittava myös suhteessa hoidon vaikutuksiin. Tärkeimpiä ovat eturauhassyöpä ja korkea verenpaine. 

Turvallisempi vaihtoehto hormonihoidoille on luonnollinen ja reseptivapaa ravintolisä, kuten T Max, jota voit nyt myös kokeilla puoleen hintaan kauttamme.

testosteroni puute

Mitä ovat testosteroni ja androgeenit?

Androgeenit ovat ryhmä hormoneja, ja yksi niistä on testosteroni, jota kutsutaan myös “miespuoliseksi hormoniksi”. Matala testosteroni tai testosteroni puute tulee silloin, kun keho ei pysty tuottamaan tarpeeksi testosteronia. Koska testosteroni on suurin androgeeni, se on todella tärkeä miehen keholle. Se parantaa lihasten kasvua, seksuaalista halua ja yleistä mielialaa. Ongelmana voi olla, että testosteronitasot ovat olleet korkealla 20–30-vuotiaana, ja ajan myötä huomaat eron, koska testosteronin määrä alkaa laskea asteittain. Iän lisäksi tähän voi vaikuttaa ruokavalio ja liikunnan määrän väheneminen.

Syyt – ikä ja sairaudet

Testosteroni vaje voi johtua kiveksissä esiintyvistä ongelmista tai aivojen hormonin tuotannosta. Tämä voi johtua geneettisistä häiriöistä, lääketieteellisistä ongelmista tai kivesten vaurioista. Klinefelterin oireyhtymä on muun muassa geneettinen sairaus, joka aiheuttaa testosteronin puutteen. Alhainen testosteroni puute on myös anabolisten steroidien käytön yleinen sivuvaikutus. Yleisin syy testosteronitasojen alenemiselle on kuitenkin ikä. Mitä vanhempi olet, sitä vähemmän testosteronia keho itse tuottaa, ja siksi voi olla hyödyllistä käyttää ravintolisää, joka voi auttaa nostamaan testosteronitasoja luonnollisesti.

Alentuneet testosteronitasot?

Useat tutkimukset ovat vahvistaneet, että miesten testosteronitasot ovat yleisesti alhaisemmat, kuin ne olivat vain muutama vuosikymmen sitten. Vaikka useimmilla miehillä on edelleen täysin terveellisiä testosteronitasoja, tämä hormonien yleinen lasku lisää monien negatiivisten terveysongelmien riskiä. Syy tähän yleiseen testosteronitasojen laskuun ei ole täysin selvä, mutta joidenkin todisteiden perusteella se on monitahoinen tulos nykyaikaisemmasta ja teollistuneemmasta elämästä.

Nature Researchin julkaiseman tutkimuksen mukaan ihmisillä, joilla ei ole tarpeeksi testosteronia (määritelty alle 300 nanogrammaa testosteronia / desilitra), on suurempi riski sairastua lihavuuden aiheuttamiin sydän- ja verisuonisairauksiin, korkeaan verenpaineeseen, diabetekseen ja muihin sairauksiin. 

Lisää testosteronia!

Hyviä uutisia: Asiat, jotka alentavat testosteronitasoa miehillä, voivat olla monimutkaisia, mutta tämän ongelman torjuminen voi olla myös yksinkertaista. Terveellisen ruokavalion noudattaminen, enemmän liikuntaa ja nukkuminen hyvin voivat tehdä paljon, jos sinulla ei ole sairauksia.

Mitkä ovat alhaisen testosteronin oireet?

Testosteronin puutoksen oireet vaihtelevat iästä riippuen, mutta murrosiässä voi olla kyse pienistä kiveksistä ja peniksestä, heikosta karvojen kasvusta ja heikosta lihaskasvusta jne. Aikuisena voit pääasiassa huomata, että sinulla on:

 • Huono mieliala ja olet helposti ärtynyt
 • Huono keskittyminen
 • Vähän energiaa
 • Vähentynyt lihasmassa ja lisääntynyt rasvamassa
 • Vähentynyt libido
 • Joskus erektion saavuttaminen ja ylläpitäminen on vaikeaa

testosteronivaje

Hoito testosteronitableteilla, injektioilla ja geelillä

Diagnosoitu testosteronin puute voidaan hoitaa lääkäreiden määräämillä tableteilla, injektioilla, geelillä tai laastarilla. Kun olet aloittanut testosteronihoidon, sitä jatketaan yleensä koko elämäsi ajan ja sitä on seurattava säännöllisesti. Tämä johtuu siitä, että lisää testosteronia kehossa, saa kehon vähentämään tai kokonaan lopettamaan oman hormonin tuottamisen, jota sinun on säännöllisesti “täydennettävä”. Näissä hoidoissa voi esiintyä myös tiettyjä terveysriskejä, kuten: 

 • Akne ja rasvainen iho
 • Pienempi siittiöiden määrä, joka voi aiheuttaa hedelmättömyyttä
 • Lisääntynyt verihyytymien riski
 • Kivesten kutistuminen
 • Isommat rinnat.
 • Lisääntynyt sydänkohtauksen ja aivohalvauksen riski

Jos sinulla on diabetes ja alhainen testosteroni oireet, on parasta saada ensin hoitoa diabetekseen ja muihin sairauksiin, koska se voi palauttaa testosteronitasosi normaaliksi. Jos olet ylipainoinen, voit aloittaa painonpudotuksesta ja terveellisestä elämäntavasta vahvistaaksesi testosteronitasosi parantamista!

Testosteroni puute sivuvaikutukset

On joitain sivuvaikutuksia, joista miesten tulisi tietää. Testosteronin puutoshoito voi lisätä verihyytymien ja aivohalvauksen riskiä. Harvemmin esiintyviä sivuvaikutuksia ovat uniapnea, akne ja rintojen suureneminen. Kaikki tällaiset sivuvaikutukset katoavat yleensä, jos hoito lopetetaan.

Testosteroni geeliä käyttävien miesten tulee pestä kädet huolellisesti annoksen antamisen jälkeen ja varmistaa, ettei kukaan muu kosketa paikkoihin, joissa heillä voi olla lääkettä. Jos nainen tai lapsi joutuu kosketukseen testosteroni geelien kanssa, se voi aiheuttaa heille sivuvaikutuksia, mukaan lukien karvojen kasvua tai ennenaikaista murrosikää.

alhainen testosteroni

Luonnolliset testosteronilisät ja -buusterit

Nykyään miehille on tarjolla erilaisia ns. testosteronilisäravinteita, jotka auttavat ensisijaisesti kehoa tuottamaan omaa testosteronia ja saavuttamaan normaalin tason sen sijaan, että testosteronia lisätään kehoon. Tärkeää on myös tutkia näiden lisäravinteiden sisältöä, ja suosittelemmekin, että kokeilet ensisijaisesti luonnollisia lisäravinteita, joissa on vain luonnollisia ainesosia. Näillä on vähemmän sivuvaikutuksia verrattuna puhtaaseen testosteroniin, ja ne voivat olla hyvä vaihtoehto, ennen kun kokeilet reseptilääkkeitä tai lääketieteellisiä hoitoja, joilla voi olla sivuvaikutuksia.

Jos haluat tukea oman kehosi testosteronin tuotantoa ilman riskejä ja sivuvaikutuksia, T-Max kaltainen ravintolisä on turvallinen vaihtoehto! Voit kokeilla T Max-lisäravinteita nyt sivustomme kautta puoleen hintaan. Tartu tarjoukseen täältä.

Matalan testosteronin aiheuttamat terveysriskit

Matala testosteronitaso voi lisätä erilaisten sairauksien riskiä aiheuttaen ikäviä oireita ja heikentää yleistä elämänlaatua. Testosteroni vaje voi vähentää luutiheyttä ja lisätä murtumariskiä. Myös metabolisen oireyhtymän riski kasvaa, ts. kehossa lisääntynyttä rasvan määrää ja epätoivottuja veren rasvoja. Matala testosteronitaso voi myös aiheuttaa sinulle anemiaa. Testosteronihoito ei välttämättä paranna näitä oireita kokonaan. 

Puutoksen määrittäminen

Testosteronin puutoksen diagnoosin määrittäminen voi näyttää monimutkaiselta, koska sen tulee sisältää kolme eri asiaa. Ensinnäkin androgeenivajeesta tulisi olla oireita; toiseksi, testosteronin alhaisesta pitoisuudesta olisi oltava selkeää biokemiallista näyttöä; ja kolmanneksi, testosteronikorvaushoidolle pitäisi olla positiivinen vaste. Jos kaikkia näitä kolmea diagnoosikomponenttia ei ole, lääkärin tulee kyseenalaistaa diagnoosi ja harkita testosteronihoidon lopettamista. Sinulla on oltava lääkäriltä lausunto testosteronihoidon aloittamiseen.

testosteroni vaje

Yhteenveto testosteroni vaje / puute ja alhainen testosteroni

Testosteronin puutos tai alhainen testosteroni oireet vaikuttaa moniin miehiin vuosittain, mutta asialle voi tehdä jotain. Esimerkiksi ravintolisä sekä hyvä ravitsemus ja liikunta voivat auttaa sinua, jos et kärsi sairaudesta. Tarkista lääkäriltäsi, jos huomaat, että yllä mainitut lisäravinnetta, ruokavaliota ja liikuntaa koskevat vinkit eivät toimi toivotulla tavalla. Lisäravinne, kuten T Max on turvallinen tapa tukea kehon omaa testosteronin tuotantoa.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Testosteroni vaje ja puute
Author Rating
51star1star1star1star1star
Product Name
Testosteroni vaje ja puute
Price
EUR 14,95
Product Availability
Available in Stock