Testofen kokemuksia


TM
stars

“Kokeile T-Maxia ja saa miehekkyytesi takaisin!”

Tilaa täältä! | 50% alennus

Ethän unohda tarjousta?

Juuri nyt puoleen hintaan!

Nyt puoleen hintaan 14,95€ neljän viikon ajan

 • Antaa energiaa ja auttaa jaksamaan
 • Parantaa lihasmassan kehitystä
 • Lisää halukkuutta
 • Vapauttaa elimistössä sidottuna olevaa testosteronia
 • Reseptivapaa
 • Jatkuvat toimitukset suoraan kotiin
 • Ei sitoutumis – tai ilmoitusaikaa
 • 14 päivän palautusoikeus

Testofen ja Fenugreek sisältää yli 100 fytokemikaalia, mukaan lukien furostanolisaponiinit ja steroidiset saponiinit, ja sillä on useita terveyssovelluksia. Testofen on kuitenkin ainutlaatuinen fenugreek-uute, joka on standardoitu omalle saponiiniglykosidimatriisilleen, jonka Gencor on nimetty fenusidiksi.

Testofeenin ainesosat voivat tukea terveellistä seksuaalista elinvoimaa ja halua *, vapaan testosteronitason aikuisilla miehillä, lihasmassaa ja auttaa myös vähentämään aikuisten miesten normaalia andropause-oireita. *

Ruokavalion täydentäminen testosteronilisillä, jotka sisältävät Testofenia, ja säännöllinen resistenssikoulutus voivat auttaa miehiä ylläpitämään terveellistä vapaan testosteronin tasoa, joka on jo normaalilla alueella, mikä puolestaan ​​tukee useita kehon toimintoja.

Lisää Testofen tuotevalmisteisiin, jotka on suunniteltu tukemaan aikuisten miesten terveellistä seksuaalista toimintaa ja suorituskykyä. *

Kliininen tutkimus

Testofen®-valmisteella on tehty sekä eläimillä että ihmisillä tehtyjä kliinisiä tutkimuksia.

Eläintutkimus

Tutkimustulokset : Testofeenin vuoden 2010 testi rottien lisääntymisjärjestelmissä osoitti, että Testofen tuki peräaukon lihaksen painon nousua, mikä johti lihasmassan ja ruumiinpainon tukemiseen. *

Viite : Urmila Aswar ym., 2010. Trigonella foenum – graecumin furostanoliglykosidien vaikutus urospuolisten albiinorottien lisääntymisjärjestelmään. Fytoterapiatutkimus, 24, 1482–1488.

Tutkimus aikuisten ihmis miesten seksuaalisesta halusta

Tulokset: Satunnaistettu, kontrolloitu kliininen tutkimus tehtiin Australiassa vuonna 6 viikossa yli 60 terveellä aikuisella miehellä. Formulaatio, joka sisälsi testofeenia pääainesosana, osoitti tilastollisesti merkitsevästi aktiivisen ryhmän seksuaalisen toiminnan, suorituskyvyn ja tyytyväisyyden kasvua. * Tämä tutkimus teki tämän disf-sr-indeksillä. Lisäksi tutkimuksessa todettiin tyytyväisyyttä elämänlaadun mittauksiin, mukaan lukien energiatasot, koettu lihasvoima ja hyvinvointi. *

Tutkimus Testofen-vaikutuksista andropausiin

Australiassa tehtiin tutkimus, jonka tarkoituksena oli arvioida testosteronin vaikutusta andropause-oireisiin. Tämä 12 viikkoa kestävä, yksipaikkainen, kaksoissokkoutettu, satunnaistettu, lyhytaikainen kliiniset tutkimukset ihmisillä tehtiin 120 40-75-vuotiaalla miespuolisella koehenkilöllä, joiden ilmoitettiin saavan Andropause-oireita (miesten vaihdevuodet) ja joita pidettiin muuten terveinä.

Osallistujat saivat kliinisesti validoidun kyselylomakkeen (AMS), joka koostui seitsemäntoista kysymyksestä kolmessa alaluokassa (psykologinen, somaattinen ja seksuaalinen). Tämä kyselylomake auttoi mittaamaan Andropause-oireiden vakavuutta. Lisäksi tässä tutkimuksessa käytettiin myös DISF-SR: tä parametrien mittaamiseen.

Testofenin havaittiin vähentävän merkittävästi andropause-oireita aktiivihoitoryhmässä viikoilla 6 ja 12 AMS-pisteet ja kaikki aliverkkotunnukset (lukuun ottamatta psykologisia alakohtia) verrattuna lumelääkkeeseen.

Kaiken kaikkiaan Testofenin osoitettiin vähentävän tehokkaasti normaalia andropause-oireita ja parantavan seksuaaliterveyttä lisäämällä merkittävästi kiihottumista, seksuaalista halua, seksuaalista aktiivisuutta sekä vapaata ja kokonais testosteronitasoa.

Lainaus : Rao, Amanda et ai., Testofen, erikoistunut Trigonella foenum-graecum -siemenuute, vähentää ikään liittyviä androgeenipuutteen oireita, lisää testosteronitasoja ja parantaa terveiden ikääntyvien miesten seksuaalista toimintaa kaksoissokkoutetussa satunnaistetussa kliinisessä tutkimuksessa (2016).

Liikuntatutkimus

 • Kaksoissokkoutettu, satunnaistettu, lumekontrolloitu tutkimus testofeenin vaikutuksen arvioimiseksi terveiden miesten lihasvoimaan, aerobiseen kestävyyteen ja kehon koostumukseen
 • 98 terveellistä, koulutettua miestä 8 viikon ajan
 • 3 tutkimushaaraa: lumelääke, 600 mg ja 300 mg testofeeni
 • Lihasvoima (1RM jalka- ja penkkipuristus) ja lihaskestävyys (80% 1RM-penkistä ja jalkapuristimesta väsymykseen asti) mitattuna
 • Kehon koostumus ja toiminnallinen kynnysvaikutus (FTP) mitattiin myös

Tulokset:

 • Annosriippuva alavartalon voiman parantaminen kaikissa kolmessa ryhmässä

600 mg Testofen-ryhmä merkittävästi:

Lisääntynyt paino massa%; vähentynyt kehon massa, rasva massa ja kehon rasva (1,4 kg)
Lisääntynyt toiminnallinen kynnysvaikutus (7,6 watin parannus vs. 3,2 / 3,7 watti 300 mg / lumelääke).
Lisääntyneillä testosteronitasoilla ja SHBG: llä (3,7 nmol / l)
Testofen annoksella 600 mg / vrk yhdessä tehokkaan liikuntajärjestelmän kanssa on positiivisia vaikutuksia luun lujuuteen, aerobiseen kapasiteettiin ja kehon koostumukseen verrattuna lumelääkkeeseen ja 300 mg / vrk -annokseen. Testofeeni voi siis olla tehokas ergogeeninen tuki niille, jotka haluavat parantaa nopeasti kykyään käyttää suorituskykyä ja kehon koostumusta ainoan harjoittelun lisäksi.

Testofen Hyväksytyt terveysväitteet

Seuraavat Testofen®-valmisteen rakennetoimintovaatimukset ovat täällä vain tiedoksi, ja laillisen edustajan tulee tarkistaa ne ennen markkinointimateriaalien käyttöä, mukaan lukien tuotetarrat.

 1. Tukee terveellisen vapaan testosteronin määrää *
 2. Edistää seksuaalista halua ja elinvoimaa *
 3. Vähentää toipumisaikaa seksuaalisen toiminnan jälkeen *
 4. Tukee lihasmassaa *
 5. Edistää terveellistä energiatasoa *
 6. Auttaa vähentämään normaalia andropause-oireita yli 40-vuotiailla miehillä

* Elintarvike- ja lääkevirasto ei ole arvioinut näitä lausuntoja. Tätä tuotetta ei ole tarkoitettu sairauksien diagnosointiin, hoitamiseen, parantamiseen tai ehkäisyyn.

Lainata

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32257856/